שוקולוקו

מתכון למקרונים מושלמים

מקרון צרפתי בצבעי סלק ופחם עם קרם פטל שלא טעמתם כמותו!

חומרים ל-15 מקרונים מדליקים:

100 גר׳ אבקת סוכר

65 גר׳ אבקת שקדים

50 גר׳ חלבונים

20 גר׳ סוכר

קורט מלח

10 גר׳ אבקת סלק

10 גר׳ אבקת פחם

150 גר׳ שוקולד לבן

75 גר׳ מחית פטל

35 גר׳ חמאה

הכנת העוגיות:

מנפים יחד אבקת שקדים ואבקת סוכר, את מה שנותר בנפה זורקים. מקציפים חלבונים, מוסיפים קורט מלח וממשיכים להקציף, מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב. איף בודקים?

עוצרים את המיקסר, הופכים את המקציף, מנערים קלות ובודקים האם התערובת על המקציף יציבה, במידה ולא, ממשיכים להקציף.

מקפלים לתוך הקציפה את האבקות המנופות בשלושה שלבים, בוזקים שליש, מקפלים עד שהתערובת אחידה ושוב שליש מהאבקות וקיפול.

מחלקים את המסה לשתי קערות. בקערה אחת מוסיפים 10 גר׳ פחם (לקבלת צבע שחור ממש מוסיפים טיפת צבע מאכל ג׳ל שחור) ומקפלים עד שהמסה אחידה ושחורה.

בקערה השניה מוסיפים אבקת סלק ומקפלים. מעבירים כל קערה לשק זילוף ומיישרים את השקים (עד ששקי הזילוף מיושרים, דקים ואחידים), גוזרים את השפיץ באותו מקום בשני השקים.

מכיניסים את שני שקי הזילוף לשק זילוף שלישי עם צנתר חלק בקצה. מכינים נייר אפיה מיושר ומוצמד בתבנית אפיה.

מסלפים עיגולים כמה שיותר זהים על כל המשטח. מכניסים לתנור שחומם מראש, ריק, בדיוק באמצע ל-150 מעלות גריל רגיל, 15 דקות. התום האפיה מניחים את התבנית על משטח קר (שיש למשל) וממתינים עד שיתקררו ורק אז מנתקים בעדינות מנייר אפיה, עוגיה אחר עוגיה.

הכנת הגנאש:

מניחים בקערה שוקולד לבן וחמאה חתוכה לקוביות. מרתיחים את מחית הפטל ומוזגים אותה על השוקולד הלבן והחמאה.

ממתינים כחצי דקה וטוחנים באמצעות בלדר ידני עד לקבל תערובת חלקה.

מעבירים לשק זילוף ומכיניסים למקרר לחצי שעה. כאשר הגנאש קר ומגובש (לא נוזל משק הזילוף) מזלפים על העוגיה, סוגרים מעל באמצעות עוגיה נוספת בגודל זהה.

תהנו!

מיקום נוח וחוויתי

אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות

ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

logo for car_cocoloco

מעוניינים ביום כיף?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מה שלקוחות אומרים

הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע,...

מזל דהן

תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!

חנה קרמר והמשפחה

לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים …

מחול

רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות ו...

ליאורה רותם

היי, היה מעולה!! המון תודה על הכל. אתם זוג מדהים והסדנת שוקולד היתה איכותית ומהנה:) היחס שקיבלנו משניכם מההרשמה ועד ביומה של הסדנה היה חם, מפרגן ומכל הלב. דאגתם לכל הפרטים הקטנים והענתקתם חוויה מיוחדת שיצרה הנאה לכל המשתתפים, מהקטנטונת בת השנתיים ולכ...

ליזי קדום

בין לקוחותינו

מתכונים נוספים

מתכון: עוגת שוקולד

עוגה נימוחה במרקם שוקולדי מושלם וציפוי עשיר חלבי או פרווה מצרכים: 3 ביצים L 250 גרם (כוס ורבע) סוכר 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן 240 מ"ל (1 כוס) חלב (או מים לגרסה פרווה) 60 מ"ל (1/4 כוס)...
המשך קריאה

מתכון קרמבו שתמיד מצ...

קרמבו פירות יער על עוגית בצק פריך קריספי חומרים ל-30 קרמבואים: 100 גר׳ חלבונים 170 גר׳ סוכר 70 גר׳ מחית פרי פירות יער 90 גר׳ קמח 25 גר׳ קמח שקדים 25 גר׳ אבקת סוכר 50 גר׳ חמאה קורט...
המשך קריאה

מתכון טראפל קוקוס למ...

טראפל משוקולד לבן עם ארומה מרעננת של למון גראס ,מצופה בקוקוס קלוי. חומרים ל-60 טראפלס: 400 גרם שוקולד לבן. 120מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס). 2 גבעולי למון גראס. 50 גרם חמאה הולנדית. גרי...
המשך קריאה

מעוניינים בסדנת שוקולד לעובדים או חברים?

קידום אינטרנטי קידום אינטרנטי