שוקולוקו

מתכון קרמבו שתמיד מצליח

קרמבו פירות יער על עוגית בצק פריך קריספי

חומרים ל-30 קרמבואים:

100 גר׳ חלבונים

170 גר׳ סוכר

70 גר׳ מחית פרי פירות יער

90 גר׳ קמח

25 גר׳ קמח שקדים

25 גר׳ אבקת סוכר

50 גר׳ חמאה

קורט מלח

30 גר׳ ביצה טרופה

גרידת לימון מחצי לימון

200 גר׳ שוקולד לבן

כפית שברי פטל

20 מיל׳ שמן קנולה

הכנת העוגיה:

מחברים במיקסר עם וו לישת בצק קמח, אבקת שקדים, מלח, אבקת סוכר וחמאה. מוסיפים ביצה וגרידת לימון עד ליצירת בצק. מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך עשר דקות ויותר עד להשחמה, מוציאים ומקררים.

הכנת המרנג:

מרתיחים רבע סיר מים, מעליו מניחים קערה גדולה (יותר גדולה מפתח הסיר) ובה מערבבים בעדינות חלבונים וסוכר (ממיסים את הסוכר), כל הזמן בודקים באמצעות לחיצת הסוכר על גפנות הקערה האם נמס. ברגע שהסוכר נמס מורידים מהאש ומפעילים את המיקסר עם וו הקצפה, עד השקצף יציב. מרתיחים את המחית הפרי ומקררים, מוסיפים כמעט את כל המחית לקצף היציב ומפעילים שוב את המיקסר, את שארית מחית הפרי מקפלים בעדינות לתוך הקצף (לא עד הסוף! שישארו פסים הנראים לעין). מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגיות שהכנו שלושה עיגולים אחד על השני. את הקרמבו הערום מעבירים למקפיא ל-15 דקות.

הכנת הציפוי:

ממיסים שוקולד לבן במיקרו בפולסים של 30 שניות כל פעם. בכל פעם מערבבים בעדינות. כאשר השוקולד נמס לחלוטין, מוסיפים שמן (ניתן להוסיף צבע מאכל ורוד לשוקולד) ומערבבים. טובלים את הקרמבואים ובתיאבון!

 

מיקום נוח וחוויתי

אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות

ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

logo for car_cocoloco

מעוניינים ביום כיף?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מה שלקוחות אומרים

הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע,...

מזל דהן

תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!

חנה קרמר והמשפחה

לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים …

מחול

רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות ו...

ליאורה רותם

היי, היה מעולה!! המון תודה על הכל. אתם זוג מדהים והסדנת שוקולד היתה איכותית ומהנה:) היחס שקיבלנו משניכם מההרשמה ועד ביומה של הסדנה היה חם, מפרגן ומכל הלב. דאגתם לכל הפרטים הקטנים והענתקתם חוויה מיוחדת שיצרה הנאה לכל המשתתפים, מהקטנטונת בת השנתיים ולכ...

ליזי קדום

בין לקוחותינו

מתכונים נוספים

מתכון: עוגת שוקולד

עוגה נימוחה במרקם שוקולדי מושלם וציפוי עשיר חלבי או פרווה מצרכים: 3 ביצים L 250 גרם (כוס ורבע) סוכר 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן 240 מ"ל (1 כוס) חלב (או מים לגרסה פרווה) 60 מ"ל (1/4 כוס)...
המשך קריאה

מתכון למקרונים מושלמ...

מקרון צרפתי בצבעי סלק ופחם עם קרם פטל שלא טעמתם כמותו! חומרים ל-15 מקרונים מדליקים: 100 גר׳ אבקת סוכר 65 גר׳ אבקת שקדים 50 גר׳ חלבונים 20 גר׳ סוכר קורט מלח 10 גר׳ אבקת סלק 10 גר׳ א...
המשך קריאה

מתכון טראפל קוקוס למ...

טראפל משוקולד לבן עם ארומה מרעננת של למון גראס ,מצופה בקוקוס קלוי. חומרים ל-60 טראפלס: 400 גרם שוקולד לבן. 120מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס). 2 גבעולי למון גראס. 50 גרם חמאה הולנדית. גרי...
המשך קריאה

מעוניינים בסדנת שוקולד לעובדים או חברים?

קידום אינטרנטי קידום אינטרנטי