מתכון: עוגת שוקולד
עוגה נימוחה במרקם שוקולדי מושלם וציפוי עשיר
חלבי או פרווה
מצרכים:
3 ביצים L
250 גרם (כוס ורבע) סוכר
180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
240 מ"ל (1 כוס) חלב (או מים לגרסה פרווה)
60 מ"ל (1/4 כוס) מים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
75 גרם (1/2 כוס) אבקת קקאו
210 גרם (כוס וחצי) קמח
כפית וחצי אבקת אפייה
75 גרם שוקולד מריר קצוץ
לציפוי:
125 גרם שוקולד מריר
125 מ"ל (1/2 מכל) שמנת מתוקה (או קרם קוקוס לגרסה פרווה)
לקישוט: סוכריות צבעוניות
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
2. בקערה גדולה טורפים יחד במטרפה ידנית ביצים, סוכר, שמן, חלב, מים, מלח ווניל לתערובת אחידה.
3. מנפים פנימה אבקת קקאו, קמח ואבקת אפייה וטורפים היטב עד שהתערובת אחידה ושוקולדית.
4. יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים שוקולד קצוץ מעל.
5. אופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
6. מצננים לחלוטין לפני הציפוי.
7. ציפוי שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.
8. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
9. יוצקים את הציפוי על גבי העוגה ומצננים כ-1/2 שעה במקרר.
10. מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים בסוכריות צבעוניות בנדיבות.

מיקום נוח וחוויתי
אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות
ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון
את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .
