שוקולוקו

מתכון לשוקולטה

מתכון למשקה שוקלוטה חושני במיוחד לשישי בערב (מומלץ אחרי שהילדים נרדמים… או בכל יום שבא לכם לפנק את עצמכם ככה סתם).

אני משתדל בכל יום שישי גם כשאנחנו מארחים חברים או כשאנחנו פשוט לבד בבית לפנק את אישתי בשוקולטה שהיא כל כך אוהבת כבר שנים – אין לי ספק שזהו מתכון מנצח!

לפני הכל – הקפידו על אש גבוהה וכמובן יש לעבוד בזהירות (בכל זאת לא נרצה לשרוף את השקולד) לאחר כמה רגעים אתם תרגישו איך כל אחד מהמרכיבים צולל ומתמזג עם יתר החומרים ומפיק ריחות קסומים בכל הבית.

הרכיבים:

60 ג"ר שוקולד חלב.

40 ג"ר שוקולד מריר.

250 ג"ר חלב.

60 ג"ר שמנת מתוקה 32%.

רבע כוס מים.

כלים:

סיר.

כוסות הגשה.

תהליך הכנה:

מרתיחים את השמנת, חלב והמים יחד בסיר, בוחשים בקצב אחיד עד שמגיעים לרתיחה

מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד.

מערבבים ללא אש ומוזגים אל תוך כוסות הגשה (מומלץ אל תוך ספל מזכוכית).

המלצת הגשה – גרידת קליפת תפוז (בעונה) או קינמון.

מיקום נוח וחוויתי

אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות

ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

logo for car_cocoloco

מעוניינים ביום כיף?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מה שלקוחות אומרים

הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע,...

מזל דהן

תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!

חנה קרמר והמשפחה

לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים ...

מחול

רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות ו...

ליאורה רותם

בין לקוחותינו

מאמרים נוספים

מתכון טראפל קוקוס למ...

טראפל משוקולד לבן עם ארומה מרעננת של למון גראס ,מצופה בקוקוס קלוי. חומרים ל-60 טראפלס: 400 גרם שוקולד לבן. 120מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס). 2 גבעולי למון גראס. 50 גרם חמאה הולנדית. גרי...
המשך קריאה

עוגת שוקולד ואוכמניו...

מתכון לעוגת שוקולד הכי טובה שאני מכיר רכיבים: 2 כוסות קמח. 2 כוסות סוכר. 3/4 כוס אבקת קקאו. 2 כפיות אבקת אפייה. 1.5 כפיות סודה. 1 כפית מלח. כף אספרסו. 1 כוס חלב (אפשר להחליף בחלב ק...
המשך קריאה

סופגניות שוקולד

חג שמח! חנוכה הגיע ובא לי לפנק אתכם במתכון לסופגניות שוקולד אפויות בתנור. הריח שיהיה בבית יטריף את כל החושים שלכם . מרכיבים: סופגניות: 1 כוס קמח. רבע כוס אבקת קקאו. חצי כפית אבקת א...
המשך קריאה

מעוניינים בסדנת שוקולד לעובדים או חברים?

קידום אינטרנטי קידום אינטרנטי