שוקולוקו

מתכון לעוגיות פיצוץ

עוגיות פיצוץ מתפוצצות

בפעם הראשונה שהכנתי את העוגיות המתפוצצות שלי, אישתי התעוררה לריחות של מאפים (יום אחרי שהכנתי עוגיות פרמזן – מתכון ביום אחר) היא מיד זיהתה שהפעם מדובר במתוק – הריח שלהן מאוד ספציפי, אי אפשר להתבלבל.

עוגיות שוקולד שמקבלות טבילה באבקת סוכר לפני הכניסה לאפייה. זה מה שנותן להם את מראה הפיצוץ.

חומרים ל-30 עוגיות:

300 גרם שוקולד מריר קצוץ.

4 ביצים

4 כפות שמן קנולה

200 גרם סוכר

280 גרם קמח.

10 גרם אבקת אפייה

חצי כפית מלח.

200 גרם אבקת סוכר.

שלבי הכנה:

ממיסים את השוקולד והשמן בזהירות על ביין מארי.

מוסיפים את הביצים אחת אחת תוך כדי הטמעה בתערובת.

מערבבים סוכר,קמח,מלח,סוכר ואבקת אפייה .

מוסיפים את כל החומרים היבשים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שהכל נהיה אחיד.

שמים כשעה וחצי במקרר.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

יוצרים כדורים בגודל של ליצ'י .

טובלים את הכדורים באבקת סוכר ואופים כעשר דקות עד שהבית מתמלא ניחוח שוקולד.

מוציאים ומצננים את העוגיות.

מומלץ לשמור את העוגיות בצנצנת לשמירה על טריות.

רעיונות לטעמים : להוסיף קפה נמס לתערובת, לגרד תפוז או אשכולית בעונה.

בתיאבון.

מיקום נוח וחוויתי

אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות

ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

logo for car_cocoloco

מעוניינים ביום כיף?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מה שלקוחות אומרים

הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע,...

מזל דהן

תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!

חנה קרמר והמשפחה

לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים ...

מחול

רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות ו...

ליאורה רותם

בין לקוחותינו

מאמרים נוספים

מתכון טראפל קוקוס למ...

טראפל משוקולד לבן עם ארומה מרעננת של למון גראס ,מצופה בקוקוס קלוי. חומרים ל-60 טראפלס: 400 גרם שוקולד לבן. 120מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס). 2 גבעולי למון גראס. 50 גרם חמאה הולנדית. גרי...
המשך קריאה

עוגת שוקולד ואוכמניו...

מתכון לעוגת שוקולד הכי טובה שאני מכיר רכיבים: 2 כוסות קמח. 2 כוסות סוכר. 3/4 כוס אבקת קקאו. 2 כפיות אבקת אפייה. 1.5 כפיות סודה. 1 כפית מלח. כף אספרסו. 1 כוס חלב (אפשר להחליף בחלב ק...
המשך קריאה

סופגניות שוקולד

חג שמח! חנוכה הגיע ובא לי לפנק אתכם במתכון לסופגניות שוקולד אפויות בתנור. הריח שיהיה בבית יטריף את כל החושים שלכם . מרכיבים: סופגניות: 1 כוס קמח. רבע כוס אבקת קקאו. חצי כפית אבקת א...
המשך קריאה

מעוניינים בסדנת שוקולד לעובדים או חברים?

קידום אינטרנטי קידום אינטרנטי