שוקולוקו

מתכון למוס מענג משוקולד מצמרר וחלבה לבנונית

מוס מענג משוקולד מצמרר וחלבה לבנונית (לא חובה)

ישנם כל כך הרבה מתכונים להכנת מוס, אך אני הכי אוהב את המתכון הזה, הוא כל כך אוורירי וקליל לעומת כל היתר, פשוט תענוג.

מי מכם שהשתתף בסדנאות שלי במסגרת ה"קוסמוס" התנסה בחוויית טעמים מגוונת הכוללת אלכוהול, נוגט, צ'ילי ועוד שלל אפשרויות (אציג בפניכם אפשרויות נוספות בפוסט אחר).

חומרים :

240 ג"ר שוקולד חלב

100 ג"ר שוקולד מריר

45 ג"ר טחינה גולמית

210 ג"ר מים.

כלים:

סיר

קערת נירוסטה או זכוכית

קערה עם מים

קרח (שישאר במקפיא עד הרגע האחרון)

מיקסר

שק זילוף עם צנתר (או שקית סנדוויץ' חתוכה בקצה)

כוסות הגשה

תהליך הכנה:

מאחדים את כל החומרים לתוך סיר ומבשלים על אש בינונית.

מערבבים כל הזמן עד שכל החומרים הופכים לתערובת אחידה.

מכבים את האש ומעבירים לקערת נירוסטה או זכוכית.

מניחים בתוך קערה עם מי קרח.

מתחילים להקציף עד לקבלת מוס.

מכניסים לתוך שק זילוף עם צנתר ומזלפים לתוך כוסות ההגשה.

מיקום נוח וחוויתי

אנחנו מארחים אתכם בוילת עץ מהממת ,באווירה כפרית בתל אביב (אל דאגה יש חניה בשפע וללא תשלום : )

תפריט ארוחות

ניתן לשדרג את סדנת השוקולד עם מגוון ארוחות מפנקות בהתאמה אישית.

13 שנה של ניסיון

את שוקולוקו הקמנו ב - 2005 מתוך אהבה לעולם השוקולד. מאז ועד היום העברנו אלפי אנשים חוויה רב חושית ומתוקה .

logo for car_cocoloco

מעוניינים ביום כיף?

השאירו פרטים ואנו נחזור אליכם

מה שלקוחות אומרים

הננו ממליצים בחום על רועי סלע בנושא סדנאות שוקולד במהלך בשנת 2007 במסגרת פרויקט יזמים צעירים. ברצוננו לשבח את רועי בשל מקצועיותו, יחסו החם למשתתפי הסדנאות נערים ונערות, ואת רמת האמינות והנתינה שלו לבית הספר ולתלמידיו. פרויקט השוקולד שהדריך רועי סלע,...

מזל דהן

תודה רבה על סדנת השוקולד. נהנינו מאד מאד, זה היה חווייתי ומשעשע בדיוק כמו שחשבתי שיהיה. מצרפת כמה תמונות. תמשיך כך ואני בטוחה שתצליח מאד!!

חנה קרמר והמשפחה

לרועי איש השוקלד: תודה רבה על ערב כה נפלא!! היה טעים ומתוק נורא אהבנו נורא את ההפעלות גם אם לעיתים עשיתי בעיות השתדלתי לפסל את מה שביקשת גם אם זה יצא קצת כמו בטטה היה נחמד וגם נעים תמשיך להיות רועי המקסים …

מחול

רועי סלע העביר לצוות האולפנים של הקריות סדנת שוקולד מוצלחת ביותר. על השולחן המרכזי הייתה מזרקת שוקולד מפתה ומעוררת תיאבון. הסדנא נפתחה עם מצגת על תולדות השוקולד, סגולותיו ותרומתו למין האנושי. המצגת, שהייתה צבעונית ואסתטית, הועברה בקלילות ובמקצועיות ו...

ליאורה רותם

היי, היה מעולה!! המון תודה על הכל. אתם זוג מדהים והסדנת שוקולד היתה איכותית ומהנה:) היחס שקיבלנו משניכם מההרשמה ועד ביומה של הסדנה היה חם, מפרגן ומכל הלב. דאגתם לכל הפרטים הקטנים והענתקתם חוויה מיוחדת שיצרה הנאה לכל המשתתפים, מהקטנטונת בת השנתיים ולכ...

ליזי קדום

בין לקוחותינו

מאמרים נוספים

מתכון טראפל קוקוס למ...

טראפל משוקולד לבן עם ארומה מרעננת של למון גראס ,מצופה בקוקוס קלוי. חומרים ל-60 טראפלס: 400 גרם שוקולד לבן. 120מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס). 2 גבעולי למון גראס. 50 גרם חמאה הולנדית. גרי...
המשך קריאה

עוגת שוקולד ואוכמניו...

מתכון לעוגת שוקולד הכי טובה שאני מכיר רכיבים: 2 כוסות קמח. 2 כוסות סוכר. 3/4 כוס אבקת קקאו. 2 כפיות אבקת אפייה. 1.5 כפיות סודה. 1 כפית מלח. כף אספרסו. 1 כוס חלב (אפשר להחליף בחלב ק...
המשך קריאה

סופגניות שוקולד

חג שמח! חנוכה הגיע ובא לי לפנק אתכם במתכון לסופגניות שוקולד אפויות בתנור. הריח שיהיה בבית יטריף את כל החושים שלכם . מרכיבים: סופגניות: 1 כוס קמח. רבע כוס אבקת קקאו. חצי כפית אבקת א...
המשך קריאה

מעוניינים בסדנת שוקולד לעובדים או חברים?

קידום אינטרנטי קידום אינטרנטי