סורבה שוקולד

 נובמבר בישראל לא באמת חורף ,יש ימים  שאני הולך בגופיה קצרה ואפילו יושב בחוף הים.

לכן חשבתי על מתכון לסורבה שוקולד מרענן

חומרים :

200 גרם שוקולד מריר משובח וקצוץ

50 גרם אבקת קקאו הולנדי

480 מ״ל מים (2 כוסות) גרם

100 גרם סוכר

 

הוראות הכנה:


1. ממיסים את כל החומרים בסיר,עד לקבלת תערובת אחידה

2. מקררים לטמפרטורת החדר

3. מעבירים למכונת גלידה ומקפיאים עד למרקם של סורבה

4. אם אין מכונה מכניסים למקפיא, מערבבים אחרי חצי שעה וחוזרים על הפעולה עוד פעמיים

תהנו :)