מתכון לשוקולטה

נכתב על ידי Super User. Posted in מתכונים

מתכון למשקה שוקלוטה חושני במיוחד לשישי בערב (מומלץ אחרי שהילדים נרדמים... או בכל יום שבא לכם לפנק את עצמכם ככה סתם)

אני משתדל בכל יום שישי גם כשאנחנו מארחים חברים או כשאנחנו פשוט לבד בבית לפנק את אישתי בשוקולטה שהיא כל כך אוהבת כבר שנים - אין לי ספק שזהו מתכון מנצח!

לפני הכל - הקפידו על אש גבוהה וכמובן יש לעבוד בזהירות (בכל זאת לא נרצה לשרוף את השקולד) לאחר כמה רגעים אתם תרגישו איך כל אחד מהמרכיבים צולל ומתמזג עם יתר החומרים ומפיק ריחות קסומים בכל הבית.

הרכיבים:

60 ג"ר שוקולד חלב
40 ג"ר שוקולד מריר
250 ג"ר חלב
60 ג"ר שמנת מתוקה 32%
רבע כוס מים

כלים:
סיר
כוסות הגשה
תהליך הכנה:
מרתיחים את השמנת, חלב והמים יחד בסיר, בוחשים בקצב אחיד עד שמגיעים לרתיחה
מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד
מערבבים ללא אש ומוזגים אל תוך כוסות הגשה (מומלץ אל תוך ספל מזכוכית)
המלצת הגשה - גרידת קליפת תפוז (בעונה) או קינמון